• Tel+373 60280206
  • Limba: RO | RU

Bioblock

Bioblock


Bioblock

Atât în ţările Europene cât şi în Rusia, acest tip de cărămidă, BIOBLOCK, este cunoscut sub numele de Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit.
Cărămidă Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) are o combinaţie unică de proprietăţi de consum, care în producţia lor se bazează pe utilizarea unor materiale naturale, cum ar fi lemnul şi piatră. De 80-90% este format din aşchii de conifere, suplimente minerale şi tratate lipit de ciment Portland. Cărămidă Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) este uşoară, ecologică, rezistenţă şi durabilă. Ea are roprietati de izolare termică şi fonică superioară , gradul ridicat de securitate la incendiu, nu putrezesc, este eclus aparitias mucegaiului, super rezistente la variaţiile. mari de temperatura.

Procesul de montare a pereţilor din cărămidă Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) este foarte simplu şi eficient: acestea sunt montate una peste altă, după principiul Lego, fără nici un fel de liant în patru rânduri, apoi cavitatea se umple cu blocuri de beton. În rezultat în interiorul unui perete de lemn este o placă foarte rezistenţă de beton armat (monolit). Datorită structurii poroase al cărămizii Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit), permit circulaţia aerului, astfel în interiorul clădirii v-a fi un microclimat plăcut şi un mediu confortabil.
Instalarea cărămizilor Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) nu necesită utilizarea forţei de muncă de înalta calificare şi echipament de ridicare greutăţi (greutate pe unitatea de 6-15 kg). BIOBLOCK (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) are aderenţa mare la tencuiala, care duce la reducerea substanţială a timpului şi costului realizării construcţiei, comparativ cu tehnologiile convenţionale.
Close up of Durisol blocks before concrete pour, Dale Farm, Wirr
Cărămidă Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) este pe larg utilizată la construcţia caselor particulare, centrelor rezidenţiale, vilelor, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, clădirilor civile, depozite, clădiri birouri, centre comerciale, spălătorii auto etc deoarece posedă toate avantajele pentru a fi folosite în orice construcţie ce urmează a fi relizata, nu are limite nici pentru realizarea unor construcţii cu o arhitectură mai complicată şi nici pentru partea constructivă a construcţiei.

ECOLOGIC

Produs pe baza de materiale naturale – lemn şi piatră, zero emisii şi nu poluează mediul înconjurător, 100% – reciclabil. Procentul de aşchii de lemn este de 85 – 90%.

TERMOIZOLATOR SUPERIOR

Construcţiile din cărămizile ECOBLOCK care au încorporate în interior plăci de polistiren previn şi exclud posibilitatea apariţiei punţilor termice la betonul din interior şi oferă o izolare termică superioară (U= 0,29 – 1,18w/m²k), deasemenea el acumulează căldură şi o redă înapoi în interiorul încăperii în momentul când este inchisă sistema de încălzire. Astfel, reduceţi pierderile de căldură şi salvaţi energie.

ACUSTIC

Structura materialului peretelui oferă o izolare fonică maximă în interiorul clădirii (indicele de izolare fonică aerian de 50-60 de decibeli). Datorită acestei proieproetati pe care o posedă 100% cărămizile Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit), sunt adesea folosite în construcţiile de-a lungul autostrăzilor şi cailor ferate.

RESPIRABIL

Structura poroasă formă cărămizilor Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) oferă circulaţia naturală a vaporilor de apă prin perete, astfel stabilind un echilibru de temperatura şi umiditate, acestea fiind elemente cele mai importante ale climatului intern.

IGNIFUG

Materialul cărămizilor Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit şi Brizolit) confirmă siguranţă maximă la foc, fiind un material ignifug F= 90.

Rezistent la mucegai și ciuperci

Rezistent la mucegai și ciuperci: caramida Bioblock (Durisol, Isoblock, Isotex, Fixolit și Brizolit) are caracteristicile alcaline (pH de aproximativ 11-12), care are proprietati sa nu absoarba umezeala, a preveni creșterea mucegaiului și a ciupercilor.

REZISTENT LA INTEMPERII

Cărămida Bioblock este foarte trainică şi poate rezista la temperaturi extreme (peste 300 de cicluri), practic nu absoarbe umezeală, fapt ce permite să stocaţi blocuri în aer liber şi de a face muncă de construcţie în timpul iernii (temperaturi de până la -5 ° C, aditivi de beton).

FUNCŢIONAL

Materialul este uşor de tăiat, sfredelit etc. Structura poroasă facilitează finisarea exterioară cu tencuieli.

BIOBLOCK

Construcţiile din beton armat oferă rigiditatea necesară a pereţilor clădirii. Primele case de pe tehnologiei date au fost construite la începutul anilor 50 al secolului trecut şi sunt în stare excelenţă.

ECONOMIE

Execuţie mult mai rapidă, mai puţină forţă de muncă, exploatarea la domiciliu – reducerea costurilor de încălzire.


bioblock-poza2